Beneficis de la bicicleta estàtica

Beneficis de la bicicleta estàticaConsumeix calories

Fent bicicleta estàtica es poden consumir al voltant de 500 calories en 45 minuts si portes un ritme intermedi. Si combines les teves sessions de pedaleig amb una dieta adequada i segueixes un dèficit calòric, podràs perdre pes. En una investigació publicada a la revista Medicina (Kaunas) alguna de las mejores bicicletas estáticas calidad precio ajuda a potenciar la capacitat aeròbica i, en conjunt amb una alimentació apropiada, per aprimar-se.


Disminueix l'estrès

En una investigació publicada a BioPsychoSocial Medicine es va demostrar que només fent 15 minuts de bicicleta estàtica es poden reduir els nivells de cortisol, l'hormona que més importància té en relació amb l'estrès, en pacients amb alguna discapacitat biopsicosocial.


Protegeix les articulacions

Anar amb bicicleta, ja sigui a l'exterior oa l'interior, és una de les activitats físiques que més s'aconsella fer per a persones de totes les edats ja sigui per plaer i per diversió, amb l'objectiu de millorar l'estat físic o fins i tot per recuperar-se de lesions a les articulacions. És un exercici que no implica fer un impacte com el que es fa amb altres activitats com córrer o saltar.

Fer bicicleta estàtica és bo per augmentar la capacitat funcional, millorar la força, alleujar el dolor de les articulacions i disminuir la rigidesa en persones amb osteoartritis, segons es va concloure en un estudi publicat a The Journal of Rheumatology.


Millora l'ànim

Fer exercici ens pot ajudar a sentir-nos millor amb nosaltres mateixos ia augmentar la confiança, a més de tenir un millor cos. A més, exercitar-se amb bicicleta estàtica ens pot ajudar a sentir-nos eufòrics perquè l'ús de la bicicleta augmenta els nivells d'endocannabinoides, segons un estudi publicat a frontiers in Behavioral Neuroscience.


Augmenta la resistència de les cames

La gran majoria de bicicletes estàtiques són ajustables a nivell d'intensitat. Això permet que puguis triar entre pedalejar de manera més fàcil, tranquil·la i amena o entre portar un ritme més desafiador i dur en què hagis de fer més esforç amb les cames per entrenar la força del tren inferior del cos.


Afavoreix l'hàbit de fer exercici

Posar-se i mantenir-se amb forma és molt més fàcil amb una bicicleta estàtica a casa. Aquesta màquina de cardio és ideal per fer exercici independentment de si fa molta calor o fred a l'exterior, ja que no hauràs de sortir de casa per moure el cos.


Uns dels principals beneficis de les bicicletes estàtiques davant d'altres màquines fitness similars són la facilitat d'ús que les caracteritza i la comoditat que proporcionen, sobretot les que tenen suport al selló. Són aptes per a gairebé totes les persones, des de joves fins a persones grans, i es poden regular tant en alçada com en el grau d'intensitat de pedaleig. Això facilita que es puguin utilitzar per diferents persones de la mateixa llar.


Ajuda a dormir millor

Fer bicicleta estàtica, en tractar-se d'un exercici cardiovascular, contribueix a fer que el descans millori i que s'adormi de manera més profunda. En una publicació de Sleep Medicine es va demostrar que les persones amb problemes d'insomni poden augmentar l'estat d'ànim i millorar-ne la qualitat de son i de vida si fan activitats aeròbiques i segueixen un programa sobre la higiene del son.
Comentarios

Entradas populares de este blog

Bicicleta cullera i poma

Beneficis de practicar esport